FINALISTENE

Nina´s Frisørsalong

SØR / ÅSERAL


Den betyr veldig mye for den lille bygda at de fikk egen frisør. I tillegg skaper det arbeidsplasser for flere unge nyutdannede. Nina fulgte gründerdrømmen sin, og mot alle odds så driver hun sin egen frisørsalong i den lille bygda og livnærer seg på det i en alder av 24 år. Du skal både ha mot og styrke til å tørre å satse slik.

Hårstrået Dame og Herrefrisør

VEST / ÅLESUND

Salongen ligger i en fantastisk koselig gate i jugendstilbyen, og er drevet av tre sterke, dyktige og erfarne frisørdamer som alle har vært i bransjen i mange, mange år – og nå eier salongen sammen. Det er en utrolig koselig salong, som virkelig skiller seg ut – ikke fordi de har den mest fancy og moderne salongen – men fordi damene stråler sjarm og glede over frisørfaget, og salongen er et sted mange føler seg «hjemme». De tre eierne – Lena Ellingsæter Giske, Randi Giske og Gro-Anita Viddal, driver salongen selv og har virkelig fått kjenne på virkningene av corona og nedstengning. De har måttet ha åpent når restriksjoner ikke har rammet dem til å stenge, men har i perioder hatt svært lav omsetning. De jobber så iherdig for å være der for kundene sine, og de har bare én lørdag fri hver i måneden, til tross for at de både har familie og mye annet på privaten. De hadde virkelig fortjent og trengt en sånn opptur etter noen harde år!”

Jeta Frisør

ØST / LARVIK

 
Den er et friskt pust for nærmiljøet. De sprer inspirasjon og sin lidenskap, og folk som før kanskje var skeptiske for å gå til frisøren, føler en trygghet hos disse. De er som en del av familien. Alle fortjener å ha fint hår. De er helt fantastiske. Jentene som jobber der, og ikke minst Shkurte som driver salongen(e). De er utrolig dyktige, kreative, løsningsorienterte, inspirerende og imøtekommende. De gjør at man kan føle seg trygg fordi man vet at man blir fornøyd uansett hva de gjør med håret ditt. Jeg trodde aldri jeg skulle gi en frisør frie tøyler med håret mitt, men disse har fått gjøre hva de vil, for det blir bra hver gang. De fortjener virkelig denne prisen. De er hele grunnen til at jeg vet hvem/hva Wella er, da de presiserer at det utelukkende er deres produkter som blir brukt og som gir et supert resultat.

Kasey Hairstudio
NORD / HARSTAD

Kasey driver salongen alene, og har en gang og bestandig fulle lister. Han kom til Norge fra Myanmar, og har bygget seg opp alene med hjelp fra samboeren sin. Han er en synlig figur i bybildet, med omtanke for alt og alle rundt seg. Kasey fortjener å bli anerkjent for jobben han gjør. Han kan gjøre enhver grå dag til noe magisk. Man kommer kanskje litt sliten og trøtt til Kaseys stol. Kanskje er man der fordi håret kun trenger en stuss, eller fordi man trenger en drastisk forandring, men man går ut derifra med følelsen av å være helt fantastisk! Kasey kommer aldri til å fortelle deg noe negativt om deg. Han klarer med hvert eneste menneske å trekke frem noe fint, så gjennom hele konsultasjonen blir man overøst med komplimenter. Han gir så uendelig mye av seg selv, at man går ut etter helt fantastisk service, god kaffe kjøpt fra den lokale kaffesjappa, og føler seg på toppen av verden. Man får alltid hår man klarer å vedlikeholde hjemme, man får tips og triks, en latterkule eller flere. Og man får helt fantastisk hår! Han tar seg ekstra god tid til hver eneste kunde, og man går alltid ut fra Kasey med mer enn man kunne drømt om. Han støtter opp om lokalt næringsliv der han kan. Han gjør sitt ytterste for sine kunder, og jeg har aldri hørt en kunde forlate misfornøyd. Det tillater han ikke. Og det står enorm respekt av jobben han har gjort. Han kom fra ingenting, til å være en av Harstads beste frisører. Han fortjener det virkelig

SKAMKLIPP

OSLO / CARL BERNER
 

“Karoline som eier og driver salongen er varm, kreativ og ser kunden. Hun klipper, farger, styler, og har du litt langt hår foreslår hun lett litt ekstra for å kunne donere håret videre, en sak som er viktig for henne. Hun driver salongen alene, og har fulgt smittevernsregler til punkt og prikke for å kunne holde «babyen» sin i gang. Selv om Carl Berner/Rodeløkka er sentralt, trenger vi et nærmiljø med ikke-kjeder for å få fram nærmiljøfølelsen. Skamklipp er et viktig bidrag! Å komme inn i salongen til Karoline er som å tre inn i en rolig verden, man glemmer at Ring 2 suser forbi på utsiden og det å få sitte der med en nytraktet kaffe i vakker kopp mens man blir fin på håret og ordnet med, er som å finne en skjult perle!”

Telegrafen Frisør

MIDT-NORGE / RØROS

 

Det jobber tre superdyktige og så hyggelige frisører som gjør hvert besøk til en sann boost og glede! De har lange lister og en må være raskt ute for å booke neste time, de er svært populære!! Jeg og søstra mi kjører med glede over 10 mil fra Tynset hver gang vi skal sitte i frisørstolen deres! Det er en liten salong med kun tre frisører, men for oss trofaste kunder betyr de så mye! Det hadde vært så fint om de fikk en påskjønnelse på den jobben de gjør, nemlig å få oss til å føle oss som den eneste og viktigste kunden deres!

Avgi din stemme